Coaching bedrift

           Coaching- for å komme på rett spor igjen
alt
Det er ikke alltid at omgivelsene oppfatter oss slik vi tror eller skulle ønske. Hvis vår kommunikasjon er utydelig er det ikke godt å forstå hva man mener og misforståelser kan koste dyrt og få katastrofale følger.

Odd Rolfsen- medlem av Nordic Coach Federation har coachet norske næringslivsledere i store, mellomstore og småbedrifter med stor suksess og idrettsutøvere og idrettstrenere siden 1977.

MTI tilbyr individuell coaching og støtte i personalsaker. Ledere og mellomledere har ofte behov for og stor glede av personlig coaching. Norske næringslivsledere anser dette som svært viktig. Det å ha en uhildet sparringspartner for egen personlig strategi og veiledning ved interne problemer kan være til uvurderlig hjelp.

HVEM KAN HA GLEDE AV Å JOBBE SAMMEN MED EN COACH?

Enkelte bedrifter anbefaler- andre pålegger sine ledere til å ha personlig coach. De som til nå har benyttet seg av denne muligheten er ledere, selvstendig næringsdrivende, typisk grundere, artister, toppidrettsutøvere, forskere og andre i krevende stillinger. Fellesnevneren er mennesker som er i en sterk prosess, har store utfordringer, er i en omstillingssituasjon eller som er klare for et personlig eller profesjonellt gjennombrudd. ”Det blåser'' på toppene og- det er ofte tungt å stå alene.

Coach til privat/personlig formål er også aktuellt for mange mennesker. Utbrendthet, personlige problemer, egen adferd og reaksjonsmønsker, angst og bekymring, ekteskap og samlivs problematikk og til foreldrerollen som "leder" og oppdrager.

HVA KAN DU FORVENTE Å FÅ UT AV NOEN COACHTIMER?
Sterkere bevissthet om kring dine ressurser og hva du egentlig vil bruke de til. Mange opplever å få økt bevissthet omkring mulige veivalg og egne verdier. Videre opplever mange å få større endringsvillighet og motivasjon gjennom et coachingforhold. Flere melder tilbake etter noen få samtaler at de for gjort mer på mindre tid. Jeg har jobbet med selvstendig næringsdrivende som har mer en doblet sine inntekter takket være intenst og bevisst arbeid for å få frem deres fortrinn, egenmotivasjon og strukturer for å handle mer fokusert og resultatorientert. Andre har jeg hjulpet til å realisere drømmen om å starte egen næring eller tjene gode penger på å ta til næring det som man liker best å gjøre.

HVA ER EN COACH?
Enkelt forklart er en Coach en ”personlig suksesstrener”, en trofast profesjonell - delvis mentor og delvis utfordrer som spesialiserer seg i utvikling slik at mennesker utmerker seg positivt i forretningslivet og i sitt personlig liv.

I tillegg til fagutdannelse må en leder på egen hånd og gjennom erfaring lære seg å håndtere mange og nye store oppgaver som man ofte uforberedt stilles overfor og må løse. En coach bør for en leder være den største selvfølgelighet.

En Coach skaper en trygg plass for å dele innsikt og informasjon, og er helt upartisk og vil bruke ulike metoder for å hjelpe klienten til å oppnå suksess og enda større klarhet. Coachen bistår med å fjerne de blokkeringer som hindrer mennesker fra å prestere og nyte livet mer. Med en Coach på plass er det fordeler for såvel den enkelte som for hele organisasjonen fordi resultatet blir større tilfredsstillelse i jobben, visjon, høyere energinivåer, bedre helse og økt livskvalitet.

En Coach fokuserer på innsikt og handling. De jobber for ansvar for egne følelser og hjelper til å utvikle realistiske handlingsplaner. De utfordrer klienten ved å stille krevende spørsmål , setter nytt lys på situasjoner og gjennomfører rollespill med mer. En Coach er fullstendig klar over de viktigste spørsmålene mennesker og organisasjoner møter og forutsetter suksess i rollen som forretningspartner. Det anvende praktiske fremgangsmåter for varige resultater.

MÅLSETTINGEN MED EN COACH
Coaching er en formalisert en-til-en prosess for å utvikle potensialet, forbedre prestasjonen og samordne individer med en organisasjon. Det er en systematisk fremgangsmåte for forandring som benytter utprøvde teknikker og praktiske øvelser. Ved å arbeide en-til-en er coach i stand til å behandle dypere, personlige spørsmål enn gruppetrening og seminarer. Coaching er en prosess for å lede seg selv og det hjelper klienten til å oppnå klarhet i hvem de er, hva de gjør og hvor de skal.

Klienten skal utvikle seg, mestret nye ferdigheter og oppnådde mye mer enn de noengang kunne ha forestillt seg. Forretningen vil blomstret og individuelle og organisasjonsmessige mål bli tydeligere og samordnet.

PERSONLIGE FORDELER
En coach har kun til hensikt å hjelpe deg i å oppnå suksess, en person som kjenner din styrke, din sårbarhet og vet hva du drømmer om og streber etter. Noen med evne til å hjelpe deg å navigere til nivåer av personlig og profesjonell oppnåelse du ikke trodde var mulig. Noen som er fullstendig fokusert på dine resultater.

Odd Rolfsen er medlem av Nordic Coach Federation NCF.
Se vår referanse side
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
alt

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge