Du- et bevisstløst Menneske!


DU- ET BEVISSTLØST MENNESKE!
Forfatter: Odd Rolfsen
alt
Pass på at bokens tittel ikke provoserer deg- men i kun pirrer din nysgjerrighet. Boken kan forandre deg, irritere deg, underholde deg - og ikke minst kan den bevisstgjøre og frigjøre dine positive ressurser.

Odd Rolfsen går inn i boken med hele sin arbeids- og livsfilosofi på en åpen og fengslende måte. Han gir deg forståelse for hva det vil si å være et selvstyrt menneske. Alle kan lære å realisere en karriere eller et liv hvor målet er bestemt enten som ektefelle, forelder, idrettsutøver, leder, selger, sekretær eller ansatt..

Boken er ment å være en erstatnig for dette manglende "oppslagsverket" og i mangel av det vi ikke lærte av våre foreldre og som skolen heller ikke hadde forståelse, forutsetninger og kunnskap om.

Boken er ute og i nytt opplag- 9. utgave av boken er nå på lager igjen.

Boken fås kjøpt direkte hos oss og under kursene- pris kr. 350,- + frakt/omk.

Kontakt Victoria Nyquist- vi sender over hele landet.
Emai: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
alt

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge