Barneoppdragelse

POSITIV BARNEOPPDRAGELSE MED HODET OG HJERTET
alt
alt


Gjengen fra Læringsverkstedet arrangerte kurs for foreldre og barnehageansatte februar 2011
alt

Kurs: 21. mai 2012
Tid: Kl. 18:00 - 22:00
Sted: Aktivt Livsstilsenter, Fekjan 7 b (2.etg.) Asker
Pris: kr. 350

Kurs: 22. mai 2012
Tid: Kl. 18:00 - 22:00
Sted: Nøsteveien 2, Lier (på grensen mellom Lier og Drammen)
Pris: kr. 350

Uttalelser fra deltakere:

Må bare si det var et utrolig bra foredrag du holdt på Letohallen på Dal i dag. Som mamma til en på snart 3 og i tillegg ansatt i barnehage fikk du meg til å få dårlig samvittighet av ting du sa, men jeg vet jeg skal ta ordentlig tak i det du sa. Og boka di får fast plass på nattbordet. Skulle gjerne sitti der og hørt på deg i 3 timer til jeg, og tiden gikk så altfor fort.
Håper Læringsverkstedet bruker deg mer når vi skal ha foreldremøter.
Vennlig hilsen Aina Jørgensen

Hei, kan vel si jeg er en slags fan Odd:-) Det å være positiv kan absolutt bli et livsstilsmotto. Har du bruk for personlig utvikling i arbeid og livet forøvrig? Om du lurer på dette så er boken til Odd obligatorisk! Særlig om du har barn og ønsker deg selv og de rundt deg en god/bedre hverdag. Har lest boken flere ganger, kan tas frem igjen og igjen. Ikke alle bøker jeg sier det om. Et positivt 2011 - les den!
Brit Nordheim Evensen
altJeg har deltatt på kurset positiv barneoppdragelse og synes det var en nyttig og viktig opplevelse. Odd er en dyktig og karismatisk foredragsholder som setter fokus på sentrale tema innen barneoppdragelse. Tilstedeværelse og tålmodighet er to egenskaper foreldre kan øke bevisstheten rundt. I en verden hvor alt stadig går raskere og med så mye informasjon å forholde seg til, er det utslagsgivende at vi som foreldre tar oss tid til å være sammen med barna våre og at vi forholder oss rolig som rollemodeller og lærere. Dette kommer klart frem på kurset og Odd benytter seg av morsomme eksempler for å stadfeste og klargjøre dette. Grensesetting er et annet tema Odd mener er viktig, og her igjen samtaler han med publikum på en fengslende og spennende måte.
Peder Petersen.
altDette er et kurs som ønskelig skulle vært på timeplanen til alle foreldre og voksne som har med barn å gjøre. Vi har mye å lære om hvordan vi skal være sammen med barna våre, og hvor mye det har å si for utviklingen og tilknytningen deres til oss og livet.
Karianne Vikre
altJeg har vært på kurs med Odd Rolfsen tre ganger, to av disse gangene har kurset handlet om positiv barneoppdragelse. Odd Rolfsen er enav de mest inspirerende foredragsholderne jeg har hørt på. Han bruker masse humor, samtidig som han er seriøs, engasjert, motiverende, og han bruker livets erfaringer og opplevelser for å få frem budskapet sitt. Vi kan alle kjenne oss veldig godt igjen der han kommer med det ene eks etter det andre. Det handler om vårt reaksjonsmønster som foreldre i forskjellige situasjoner, hvordan barna våre faktisk opplever dette, og hva vi som foreldre kan gjøre for å bedre vår og barnas hverdag. Det handler ikke bare om nåtid, men også om den faktiske fremtiden.

Vi har selv to barn. Og erfaringen jeg sitter igjen med, er at når vi som foreldre har en mer positiv holdning ovenfor våre barn, er vi mer forberedt på ”negative situasjoner”, så blir ikke situasjonen enda mere ”negativ”,(som den har lett for å bli hvis vi reagerer impulsivt på følelsene der og da), man reagerer på en mer konstruktiv og fornuftig måte.

Voksne har lett for å glemme hva det vil si å være barn, så vi trenger å lære, LÆRE MASSE….. Odd Rolfsen kan jeg anbefale på det sterkeste, alle burde få med seg denne positive opplevelsen.
Grethe E. T Aaser
altJeg og min bedre halvdel deltok på et kurs hos deg som gjaldt både barneoppdragelse og samliv. Å tilby ditt kurs for Private Barnehagers Landsforbund er en glimrende ide og jeg stiller gjerne som referanse.

Kurset var for vår del veldig lærerikt, tankevekkende og appellerer veldig til fornuften. Jeg er svært takknemlig over å ha fått mulighet til å delta på flere av dine kurs og jeg har også hatt stor glede og nytte av å lese boka som du har utgitt.

Som kursleder er du svært underholdende, engasjerende og viser stor kunnskap rundt emnet. Kurset appellerer til at hver enkelt av oss skal bli mer bevisste våre handlinger og på denne måten utvikle seg selv.

Inger-Lise Dähn Wiland
altJeg har har deltatt på flere av Odd Rolfsen sine kurs inkludert "positiv barneoppdragelse - med hode og hjerte". Rolfsen belyser viktige temaer i forhold barneoppdragelse og formidler budskapet på en interessang, spennende og utrolig morsom måte. Han engasjerer deltakerne og det virker som om at alle,alltid sitter igjen med verdifull kunnskap etter et kurs med Rolfsen. Kurset "positiv barneoppdragelse - med hode og hjerte" anbefales på det varmeste.

Gunnar Rugsveen
Utdanningskonsulent
NTN Taekwon-Do
alt

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge