Kick-Off

                      KICK-OFF FOR BEDRIFTEN
alt
Hensikten med et KICK-OFF for bedriftens ledelse og medarbeidere er å tilføre ny inspirasjon og motivasjon og få disse til å gjøre en enda bedre jobb, trives med sine oppgaver, forbedre resultatene og yte bedre service.

Alle undersøkelser viser at glade og positive mennesker og som trives- gjør en glimrende jobb og lykkes. Denne oppgaven tar vi hånd om- og på en morsom måte. Kick Off kan arrangeres fra 2-3 timer til en hel dag. Det viser seg at de fleste trenger nye impulser for å oppnå større arbeidsglede.

Et Kick Off setter ledere og medarbeidere til å forstå sitt eget beste og være stolt av bedriften. Da kommer også lyste til å gjøre hverandre gode- og dermed bedre resultater.

Aktuelle temaer:
Forventninger og ønsker, Positivitet, Arbeidsglede, Følelser- og reaksjoner, Ansvar, Individualisme og samspill, Offensiv holdning, Resultatorientert holdning, Hensikts orientert adferd, Intuisjon, Empati, Egodrive, Optimisme, Entusiasme, Ros og oppmuntring, Seviceholdning internt- og eksternt, Menneskelighet og nærhet, Bevisstgjøring, Forpliktelse, unngå Stress og Utbrendthet, takling av Innvendinger, Kvalitet, Inspirasjon, Motivasjon, Selgerrollen, Lederrollen og hva som egentlig er topp service.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
alt

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge