Positiv barneoppdragelse


Kurs:
Tid: Kl. 18:00 - 22:00
Sted:
Pris: kr. 500 pr. deltaker

Kurs:
Tid: Kl. 18:00 - 22:00
Sted:
Pris: kr. 500 pr. deltaker

Email: odd.rolfsen@me.comPositiv barneoppdragelse med både hode og hjerte. Slik kan vi bli et forbilde for våre barn.

Kursleder Odd Rolfsen var den første som startet kurs i Positiv Barneoppdragelse i Norge og er kjent som Scandinavias desidert dyktigste og og morsomme kursleder.

Kurset er beregnet for foreldre, førskolelærere, lærere og sport/idrettsledere og bygger på at man bruker hode og hjerte og oppdrar og veileder barn og ungdom i alle aldre ved bruk av en positiv, oppmuntrende, motiverende, sunn, smart, effektiv og veiledende metode. Man lærer hvorfor vi IKKE må reagere emosjonelt, bli sint, irritert, utolmodig og benytte seg av negativ straff og hvike uheldige- og uønskede resultater dette medfører.

Du lærer at du som voksenperson er lederen og at du som leder må opptre med respekt for å oppnå respekt tilbake. Med kjærlighet, omsorg og god innsikt i hvordan barn og ungdommer reagerer vil du bli overrasket over resultatene.

Barnehagen eller skolen kan arrangere kurset for sine medarbeidere og foreldre- uten at det medfører noen som helst kostnad eller økonomisk forpliktelse.Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge