MTI UtviklingPERSONLIG COACHING

2021 KAN PERSONLIG BLI "'YOUR BEST YEAR EVER'" MEN DA MÅ DU STARTE NÅ!
YOUR CHOICE!

LEDELSE OG MEDARBEIDER COACHING PÅ SKYPE

NÅR DINE MEDARBEIDERE HAR GJENNOMGÅTT PROFESJONELL COACHING
VIL NY KUNNSKAP FØRE TIL STØRRE ARBEIDSGLEDE, MER ANSVAR, POSITIVE HOLDNINGER,
ØKT INNSATS, HØYERE KVALITET OG MER KREATIVITET.

SELSKAPET VIL FORBEDRE SINE RESULTATER OG OVERKOMME CORONA HINDRINGENE.

IT WILL NEVER BE A BETTER TIME THAN THIS VERY MOMENT- FOR THE RIGHT PEOPLE

altPROFFESSIONAL COACHING PÅ SKYPE ELLER MESSENGER

Som KURSLEDER, BRAINTRAINER og COACH er Odd kjent som "HAN"  som i en 
årrekke (52 år) har undervist og hjulpet tusenvis av mennesker med personlige problemer, ryddet opp i samlivs problemer, kommunikasjons problemer, oppdragelse av barn og ungdom, coachet internasjonale idretts og sports utøvere til topp sportsresultater og til å bli best i verden.

Næringslivet og de fleste største suksess bedriftene har brukt Odd til internkurs, coaching, ledelses trening, ansettelser samt løst opp i intern relaterte problemer.


De siste 15 årene har Odd i stor skala drevet COACHING  også på SKYPE  og  MESSENGER. Det vil si at du er kun et tastetrykk fra å bli kontaktet. Send en kort beskrivelse av din situasjon, ditt ønske og mål til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   og du vil bli besvart samme dag. Første samtale time er gratis.


altOdd Rolfsen er utdannet Personlig Coach, Mental Trener innen Idrett og Sports Coach ved NCF Nordic Coach Federation i 1972. MTI Utvikling-  ble etablert for over 45 år siden innen kurs/coaching av Odd Rolfsen. En lang og uvurderlig erfaring og kunnskap som ingen andre kan vise til.
REFERANSER: 
Se "REFERANSER" - Enkeltpersoner og 300 Bedrifter.Odd har praktisert egen mental kunnskap og med stor suksess både innefor Hundedressur, Sprangridning og i Offroad med HUMMER H1. I 2015 og 2016 deltok han i Australia Open i Lawn Bowls og konkurerer fortsatt helt i toppen i sin sport.

Hemmeligheten ligger i VISUALISERING og AUTOGEN TRENING som normalt kun benyttes av PROFFE sports og idretts utøvere. Klikk SPORT og se Odds personlige sports resultater og video om Good Feeling.

Det sitter i hode.... Fokus. Innlevelse, Visualisering og så må du skape den viktige og avgjørende GOOD FEELING!


alt
Se video: 
 https://youtu.be/-5p8dcJDrns

Odd snakker om mental holdning i SPORT og spesielt sprangridning: 


              
                  

                        ODD ER OGSÅ FORFATTER
                        Boken er nå ute i 11. opplag. MTI Forlag

                En bok om personlig egenutvikling, om hverdagspsykologi
        og hvordan man setter- og oppnår sine mål
 

alt


SLIK TENKER MANGE MENNESKER
Mange mennesker tenker at det kanskje ordner seg, venter og ser, regner med, bare forventer, utsetter, tror og/eller håper. Realistiske, ''vinnere'' og profesjonelle gjør det rette som skal til for at det skjer og de handler- Nå!

BRAINTRAINER ODD ROLFSEN
Det sies at Odd Rolfsen er norges mest morsomme. mest inspirerende og den beste til å bevisstgjøre, motivere, ''løfte'' organsisasjonen, forbedre lederskapet, forbedre servicen, øke salget og skape positive holdninger. Dette noe av årsaken til hans eventyrlige suksess både med bedrifter, bedriftsledere, enkeltpersoner, som samlivsveileder, med foreldre, lærere og idrettsutøvere. Optimisme, vinnerinstinkt, positivitet, relasjonsforståelse og suksess sitter i hode. That`s a fact! Se referanser og bedriftskunder.

Det er ikke dårlige tider- bare effektiv spredning av negative energier, pessimisme og defensive holdninger. Optimistene har alltid benyttet seg av- og gjort det strålende i "dårlige tider". Det kan kanskje være lurt å vudere hvem man "lytter" til?

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Boken: Du- et bevisstløst menneske!

Boken til Braintrainer Odd Rolfsen har fått strålende kritikker, bestilles på email adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   
Pris kr. 350,- + porto

altSports og idretts coach

ODD ER EN MEGET ETTERTRAKTER MENTAL SPORTS- OG IDRETTS COACH 

OG HAR JOBBET INNEN EN REKKE GRENER MED KJENTE UTØVERE
PÅ KLUBBNIVÅ, NASJONALT OG TIL TOPP RESULTATER INTERNASJONALT 

Dette er sports- og idrettsgrener som Odd Rolfsen har- eller jobber med for tiden:
alt
alt


       Odd bruker selv det mentale i sin sport og vet at det sitter i "hodet" for å bli en VINNER.
     Odd er Nordisk mester 4 ganger og i EM har han 3. plass og 1. plass (lag EM) med HUMMER H1                               

alt

        

alt

PREMIERINGER I LAWN BOWLS

Odd deltok i AUATRALIA OPEN i 2015 og 2016

Dette
 er Lawn Bowls:  https://youtu.be/NJQHl-PNKl4

Se Lawn Bowls game: https://youtu.be/HUJjl7WQtYU

    OVER 200.000 PERSONER HAR ENTEN DELTATT PÅ KURS ELLER BLITT COACHET AV ODD     
Odd har coachet sports og idretts utøvere til å VERDENSMESTER og vinne OL GULL  


alt
alt

altalt 
altalt


NYE TILFREDSE KURSDELTAKERE SOM GIR  ODD ROLFSEN STÅENDE APPLAUS alt


alt

Kursleder, humorist og entertainer

Odd Rolfsen i aktivitet på senen
ODDs POKALER OG BEVIS PÅ AT MAN KAN LYKKES

MED POSITIVITET OG DE RETTE HOLDNINGENE YouTube
Se Odd's YouTube MentalTrening # 1 GOOD FEELING: https://youtu.be/-5p8dcJDrnsUTTALELSER FRA KURSDELTAGERE


"FOKUS PÅ ØKT SERVIC".  Bli med på seminar med denne mannen - en opplevelse som vises på kassa!"
Bent Lindahl, Public

"Bevisstgjørende, direkte og traff ”spikeren på hodet”. Anbefales!"
Laila Nyhus

"Inspirerende, morsom,mange gode poeng og meget engasjerende"
Knut Erik Lislegård

Det sies at Odd Rolfsen er Norges mest morsomme. mest inspirerende og den beste til å bevisstgjøre, motivere, ''løfte'' ...jeg kan bekrefte det. Hørte på han for noen dager siden.
Flora Beckeshi


Latter i 4 timer. Både foreldre og lærere lo seg gjennom fire timer foredrag.
Avisa Norland


Et fyrverkeri av en foredragsholder. Veldig, veldig inspirerende. Lærerikt og morsomt. Vil gjerne høre han igjen" Gudny Myhre

"Inspirerende og en humoristisk måte å ”våkne” på, dette vil jeg ha mere av!"
Svein Erik Bakken

De kan angre de som ikke var her. Dette er utrolig bra.
Per Almås, rektor Misvær skole

Vooow....har vært på tidenes beste foredrag EVER med Odd Rolfsen!!! :-) 4,5t med latter og masse kloke ord. Takk for et forrykende foredrag i går kveld! Latter og lærdom hånd i hånd...kan det bli bedre? Du er DYKTIG!!! Gleder meg til neste gang du er i distriktet!
Else Austad BrakstadBEDRIFT
MTI UTVIKLING tilbyr en rekke forskjellige individuelle og bedriftstilpassede kurstilbud, organisasjonsutvikling, individuell bistand ved konfliktløsing, generell problemløsing og individuell coaching. Se REFERANSER og hvilke suksessbedrifter vi har jobbet med.

KURS OG COACHING TIL IDRETT OG SPORT
- Internkurs for sports- og idrettsklubber
- Individuell coaching
- Konkurransenerver, visualisering, forventninger, målbilde og selvtillit
- Mental trening og resultatoppnåelse.

BEDRIFT KURS  
- Intern Motivasjonskurs
- Senterløft (Varehus)
- Salgskurs
- Lederkurs
- Forhandlingsteknikk
- Individuell coaching

COACHING/KURS
- Individuelle samtaler
- Partner terapi
- Frykt, angst, panikk og stressmestring
- Idretts coaching (alle idrettsgrener)
- Foreldre og Barn


SPORT
Som sportsutøver innen flere forskjellige sportsgrener har Odd personlig bevist hvor viktig positivitet, metalt instilling, forventninger og visualisering betyr for å nå topp resultater. Se "SPORT" og sportsresultater. Odd startet sin suksess som idrettscoach og motivator i 1982 og har coachet norske toppidrettsøvere til NM, VM, GPA tour og OL blandt innen golf, dressurridning, poker, tennis, sprangridning, motorsport, seiling og fotball som har oppnådd å bl verdens beste utøver i sin sport/idrett. Odd som har vært aktiv topp utøver i forskjellige typer sport og konkurrert mot verdens beste utøvere, deltok i Australia Open i Lawn Bowl 2015.

COACHING VED PRESTASJONSANGST OG FRYKT
Vi tenker i bilder slik at tanker, lukter og lyder kan fremkalle negative bilder og minner. Når en ubehagelig "situasjon" dukker opp kan den skape ubevisst og ubegrunnede, brysomme, urasjonelle følelser og bilder- som enten er selvopplevd eller har ligget i fantasien. For noen mennesker skaper det ekstremt stress, sterke negative følelser og tanker, bekymring, angst, redsel og panikk og ofte sterke fysiske plager.

Positive bilder og minner virker nøyaktig på samme måte- men med omvendt proposjonale positive reaksjoner. Derfor behandles dette ved at "minnebrikken" med de brysomme bildene og følelsen gradvis endres ved at nye og morsomme bilder og nye positive assiosasjoner bytter plass når "situasjonen" inntreffer. Dette gjentas inntil disse gradvis endres. Viktig er det også at man oppsøker "frykten" i positivt og trygge omgivelser. Pusteøvelser er en helt avgjørende og en svært viktig del av behandlingen- i tillegg til å forbedre selvtillit og selvbilde.

Frykt er ingen sykdom! Angsdempende medikamentell behandling vil kun demper syptomene samtidig som de brysomme bildene over tid bare vil forsterkes og forverres. De forskjellige diagnosen er kun en betegnelse på graden av frykt. Frykt er positivt og en naturlig reaksjon som ut fra en reell og fornuftig vurdering og konsekvensanalyse hindrer oss i å gjøre dumme, farlige og ulovlige handlinger, ta ukloke og dumme beslutninger eller si og gjøre ting vi ikke bør gjøre.

FØLELSER
Vi vet hva som er rett og galt. Vi vet hva vi egentlig bør gjøre, hvilke beslutninger vi bør ta og hva vi bør si i forskjellige situasjoner men likevel gjør det motsatte, Det skjer når lar oss "overstyre" av våre følelser og dermed reagerer følelsesmessig i steden for å bruke "hode", være rasjonell og reagere fornuftig. Når vi tenker oss om, så har det meste av det negative som vi selv har opplevd og leser om i aviser, så er det et resultat av at vi mennesker har blitt drevet av og "oversyrt" av våre følelser. Det kan derfor være en god regel å finne frem go'følelsen og lære å bruke hode, ha positive hensikter og være hensiktsorientert. Følelser er noe vi skal bruke- ikke la oss bli "styrt av" og bli vårt eget offer for. 

SAMTALEPARTNER
Derfor er det noen ganger i livet at vi trenger en utenforstående og en objektiv samtaleparner og veileder. Det som tilbys er NY kunnskap, forståelse og innsikt. Enkel hverdags psykologi- enkelt fortalt- vil hjelpe enten deres bedrift eller deg som enkeltmenneske til å oppnå det- eller de ønskede resultatene.

ODD's BOK
Du- et bevisstløst menneske! Boken har fått utrolig mottakelse og er nå ute i 12 opplag.
Se "litteratur"

SKYPE
Coachig tilbys også på Skype

Se kursklipp på YouTube: Odd Rolfsenhttps://youtu.be/-5p8dcJDrnsSLIK TENKER MANGE MENNESKER
Mange mennesker tenker at det kanskje ordner seg, venter og ser, regner med, bare forventer, utsetter, tror og/eller håper. Realistiske, ''vinnere'' og profesjonelle gjør det rette som skal til for at det skjer og de handler- Nå!

BRAINTRAINER ODD ROLFSEN
Det sies at Odd Rolfsen er norges mest morsomme. mest inspirerende og den beste til å bevisstgjøre, motivere, ''løfte'' organsisasjonen, forbedre lederskapet, forbedre servicen, øke salget og skape positive holdninger. Dette noe av årsaken til hans eventyrlige suksess både med bedrifter, bedriftsledere, enkeltpersoner, som samlivsveileder, med foreldre, lærere og idrettsutøvere. Optimisme, vinnerinstinkt, positivitet, relasjonsforståelse og suksess sitter i hode. That`s a fact! Se referanser og bedriftskunder.

Det er ikke dårlige tider- bare effektiv spredning av negative energier, pessimisme og defensive holdninger. Optimistene har alltid benyttet seg av- og gjort det strålende i "dårlige tider". Det kan kanskje være lurt å vudere hvem man "lytter" til?

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge