Personlig coaching

alt
Mange mennesker sliter med personlige problemer. Samfunnet, arbeidssituasjonen, prestasjoner, manglende selvtillit, familie, samlivet og oppvekst påvirker vårt liv- og ikke alltid like positivt.

Det er mye vi mennesker gjennomgår og det forventes at vi skal takle motstand og problemer på egen hånd- uten at vi har lært hvordan. Fordi vi ofte reagerer følelsesmessig og irrasjonelt og i tillegg kan har problemer med å styre våre egne tanker, forverres ofte situasjonen. Dette er svært normale reaksjoner men som det heldigvis er mulig å lære om- og gjøre noe med.

Gjennom 40 år har jeg veiledet og coachet mennesker i de mest tenkelige forskjellige situasjoner og bevisstgjort og lært disse hvordan man skal komme seg ut av problemene ved ny lærdom og kunnskap. Jeg har et godt samarbeide både med leger og  psykologer som sender enkelte pasienter til meg. Jeg har enda ikke møtt et menneske jeg ikke har kunnet hjelpe.
Jeg har naturligvis 100% taushetsplikt.

Jeg tar imot timebestilling for alle typer personlige og psykiske problemer både voksne og barn, firmaer og privatpersoner kan henvende seg. Jeg foretar også i enkelte tilfeller hjemmebesøk.

Coaching via Skype kr. 1,000 pr. time

Kort ventetid. Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

Tekst og bilder - © 2011 MTI Odd Rolfsen

Free Joomla Templates designed by Web Hosting TopUtviklet av Axenna Norge